BOM MTBO 2016, Middle distance (05.03.2016)
Category: Pyöräsuunnistus
Map/area: Cordinha, Cantanhede
Organiser: Clube de aventura da bairrada
Country: Portugali
Distance: 13.44 km
Time: 44:21
Heti risteyksessä ennen ykköstä vauhti melkeen 0 ja eturengas osuu johki monttuun ja siitä sitte kyljelleen ja risteyksessä oleva tv kamera tietty kuvas mua...
Siittä sitte iha hyvin, ei paljoo reitinvalintaa ennen kutosta. Seiskalle oli hyvä kiertää oikeelta. Ojan vieressä menevä ura oli kuulemma hirveetä kuraränniä.
Kasille lähin tosta tieltä liian aikasin jotain huanosti näkyvää uraa, jota ei ollu kartassa ja ihmettelin ku ei tullu mitää mutkia ennen risteystä ja sitte vasemmalla ku tulin tohon risteykseen ihmettelin vähän aikaa, mutta tajusin nopeesti.
Kahelletoista olis pitäny mennä oikeelta, mikä olikin aluks suunnitelmana, mutta lähin jatkaan yheltätoista suoraan ku se uran alku oli huono ja se jatku tosi nopeena. Nopeesti katoin että vasemmalta ei kiertäis noin paljoo, mutta oli se sittenki aika pitkä.
Kuudelletoista asfalttitielle piti nousta penkka ylös ja tulla takas alas niin olin siinä vähä hitaampi ku mustaa tietä ajanu 20 sarjalainen sveitsiläinen, joka ajo vähän mun edessä, tosin se oli siinä muutenkin kovempi polkeen ku mä. Jesperin kuitenkin voitin parilla sekunnilla siinä välillä.
Show comments (0)
 
BOM MTBO 2016, Middle distance (05.03.2016) BOM MTBO 2016, Middle distance (05.03.2016)